Project Description

Jaren geleden wilde ik ooit een grootschalig project beginnen. Een schilderijen-series met het thema: De mens en zijn passie. Dit omdat ik mensen dan op zijn puurst vind. Ik pakte het project serieus aan door te beginnen met interviews met mensen die écht leefde voor hun hobby, sport of werk. Helaas raakte ik maar niet tevreden over mijn ontwerpen en zo kwam er uiteindelijk niks van deze series terecht. Of toch…

Een paar maanden geleden kwam ik op het idee om eerst maar eens met mijn eigen passie te beginnen: mountainbiken. Ook wel mtb-en genoemd ;-). Bijna wekelijks trekken mijn partner en ik er op uit om met de fiets het bos in te gaan. Vaak blijven we binnen Nederland. Als het budget het even toe laat fietsen we natuurlijk het liefste op plekken waar de routes wat uitdagender zijn dan hier.

Dit schilderij, olieverf op doek, bevat dan ook mijn passie(s) en dromen. Mountainbiken in een berglandschap samen met mijn partner. Het zou het helemaal afmaken als we er nog hond achteraan hadden rennen.